Democrat-liberala Elena Udrea a declarat marţi că va candida la preşedinţia PDL, în cadrul Convenţiei care cel mai probabil va avea loc în data de 23 martie.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că BPN al partidului a votat în unanimitate de voturi propunerea lui de a se organiza Convenţie pe 23 martie. De asemenea, el a afirmat că îşi va depune moţiune pentru a obţiune un nou mandat de preşedinte al democrat-liberalilor. Până în acest moment numai aceste candidaturi au fost anunţate.

„Am decis să candidez la funcţia de preşedinte al PDL pentru că eu cred că PDL are nevoie de o schimbare. (…) Cred că experienţa de luptă politică de peste opt ani de zile este suficientă pentru a garanta că pot să mă bat în continuare cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, aşa cum am făcut-o întotdeauna. Cred că pot să vin cu un proiect prin care să redevenim un partid care se luptă din Opoziţie cu abuzurile şi cu minciunile USL, pot să aduc un proiect cu care să revigorăm partidul”, a afirmat, la Palatul Parlamentului, Elena Udrea.