Compania Dacia Plant care a cumpărat fosta cantină, anunţă că va investi 400.000 de euro pentru amenajarea locaţiei, dar şi a unei parcări.

Locaţia va fi destinată evenimentelor organizate de companii, dar şi celor private. Vor fi amenajate patru săli cu capacităţi cuprinse între 50 şi 300 de locuri. Locaţia va avea parcare proprie de aproximativ 80 de locuri. Compania Dacia Plant şi-a mutat producţia în Bod în anul 2004, iar în urmă cu doi ani firma a investit două milioane de euro într-o fabrică modernă. Fabrica a fost construită pe locul unei vechi Staţiuni de Maşini şi Tractoare (SMT).

Noua fabrică are o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi facilităţi de producţie. Totodată, compania are o suprafaţă de 40.000 metri pătraţi de culturi proprii, dar cumpără producţia de pe alte 200.000 de metri pătraţi deţinute de colaboratori, a căror producţie se află în contract de exclusivitate cu Dacia Plant. În fabrica din Bod, Dacia Plant realizează peste 250 de produse, comprimate, ceaiuri, tincturi, siropuri şi pulberi.