Mobilierul va fi alb-bej, iar un comerciant va avea un singur set de acelaşi fel. Poate fi din lemn sau metal, în concordanţă cu arhitectura clădirilor din zonă. Nu se va accepta niciun fel de mobilier din plastic. Şi modelul umbrelelor va fi cel agreat de primărie.
Comercianţii nu au voie să aşezeze frigidere cu produse în spaţiul public şi nici covoare sau machete. Terasele vor fi delimitate de jardinière cu flori naturale. Modelul umbrelelor va fi cel agreat de către Primăria Braşov şi nu vor fi admise alte tipuri de umbrele.
În ultimii doi ani Primăria Municipiului Braşov a atenţionat de nenumărate ori comercianţii că nu pot funcţiona într-un spaţiu care în Cartea Funciară are destinaţia de locuinţă, dar, prin excepţie, s-a aprobat, pentru perioadă determinată, amplasarea de terase cu condiţia rezolvării acestei probleme. Având în vedere că agenţii comerciali au avut timpul necesar pentru a face aceste modificări legale, începând cu anul 2013, doar cei care au autorizaţie de funcţionare vor primi acord de amplasare a teraselor pe domeniul public.